Specialismen

3

Sinds

2002

Gepassioneerde medewerkers

9

Over de praktijk

Onze praktijk bestaat uit een team van tandheelkundig specialisten, mondhygiënisten en preventieassistenten. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal bij ons. Niet alleen zorgen wij ervoor dat eenvoudige behandelingen als uw periodieke controle zorgeloos verloopt, maar ook complexere behandelingen op het gebied van implantologie, parodontologie en endodontie.

Mocht het dus voorkomen dat u doorverwezen wordt, dan zal tandarts Nguyen u met de zelfde zorg behandelen als zijn eigen patiënten . Met de modernste apparatuur en vakkennis zorgen wij er voor dat u zo goed mogelijk geholpen wordt.

Wij hechten waarde aan uw mondgezondheid. Daarom besteden wij veel aandacht aan voorlichting en persoonlijke begeleiding. Met uw inzet en onze professionele kennis zorgen wij er samen voor dat u in de toekomst in elke appel kunt bijten en een stralende glimlach kunt laten zien!

Ons team

Op dit moment bestaat ons team uit 2 tandartsen en 2 mondhygiënisten. Wij stellen ze graag aan u voor:

Bao Nguyen

Tandarts / Praktijkeigenaar

Tandarts Nguyen kwam in 1981 als bootvluchteling met zijn ouders naar Duitsland. Hij rondde in 1993 het gymnasium in Viersen met succes af en volgde daarna de tandheelkundige opleiding aan de Universiteit van Mainz. Hij studeerde in 2000 af en werkte als waarnemer in verschillende praktijken in Duitsland en Nederland. In 2002 nam hij de praktijk van tandarts Gundlach in Barneveld over.

 

Persoonlijke aandacht en goede communicatie staan voor tandarts Nguyen centraal. Om zijn patiënten beter te kunnen helpen, vond hij het nodig zijn kennis verder uit te breiden. In 2007 behaalde hij zijn eerste specialisatie: implantologie. In 2013 volgde endodontie en in 2014 parodontologie. Bao is vader van vier kinderen en een fanatiek tafeltennisser.

Bao over zijn werk:

“Ik doe er alles voor om te zorgen dat patiënten geen pijn voelen tijdens de behandeling en met een goed gevoel naar huis gaan. Ik begrijp wat ze meemaken, want ik ben zelf bang voor de tandarts.”

Marieke Matthijsen

Tandarts

In 2002 studeerde Marieke Matthijsen af als tandarts. Daarna werkte ze in diverse praktijken waar esthetische tandheelkunde, angstbehandelingen en/of uitgebreide herstelbehandelingen werden gedaan. Ook heeft ze een paar jaar in een praktijk voor orthodontie gewerkt.

Omdat een goede mondgezondheid zo belangrijk is, vind ze het erg motiverend om samen met een patiënt een gebit gezond te maken of te houden.

Verder houdt ze er van om kunst te zien, te sporten en om een goede podcast te luisteren.

 

Jacolien Bos – den Braber

Tandarts

Jacolien Bos–den Braber behaalde in 2001 haar VWO-diploma aan het Johannes Fontanus College in Barneveld. Na de middelbare school verhuisde zij naar Nijmegen om daar de opleiding tandheelkunde aan de Radboud Universiteit te volgen.

 

In juni 2006 studeerde zij af als tandarts. Ze werkte vervolgens een aantal maanden op de afdeling kaakchirurgie van ziekenhuis Rijnstate in Arnhem en begon daarna als tandarts in Tilburg. Daarnaast was ze werkzaam als docent bij de faculteit tandheelkunde in Nijmegen, waar ze les gaf bij kindertandheelkunde en bij de afdeling endodontologie. Jacolien werkte ook een aantal jaren bij de afdeling hematologie van het Radboud ziekenhuis in  Nijmegen. Hier deed zij onderzoek en begeleidde zij leukemiepatiënten met mondproblematiek.

 

In 2012 startte Jacolien bij Tandartspraktijk Nguyen. Ze is moeder van drie dochters en houdt van hardlopen en skiën. Ze vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren en up-to-date en zorgvuldig te werken in een fijne, rustige omgeving.

Hanne Wu – van Ee

Mondhygiënist

In 2008 heeft Hanne Wu–van Ee haar 4-jarige HBO-opleiding mondzorgkunde afgerond. Ze werkte in verschillende praktijken op de Veluwe en deed daar de nodige ervaring op. Sinds 2010 is Hanne werkzaam in onze praktijk. Ze is op donderdag aanwezig.

 

Wat veel mensen niet weten is dat een mondhygiëniste met de 4-jarige opleiding een uitgebreid takenpakket heeft. Naast de preventieve werkzaamheden doet ze ook controles, mag ze boren en gaatjes vullen. Hanne is moeder van drie kinderen en fanatiek sportster.

 

Jannieke Vonk- van den Berg

Geregistreerd-mondhygiënist

Jannieke Vonk – van den Berg heeft in 2013 haar opleiding tot tandartsassistent behaald aan het Rijn IJssel in Arnhem. In datzelfde jaar is ze begonnen aan de vierjarige HBO-opleiding Mondzorgkunde aan de HAN in Nijmegen. Ze is afgestudeerd in 2017. In 2021 heeft Jannieke de opleiding Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming Tandheelkunde (basis) behaald, waardoor zij (tijdelijk) opgenomen is in het BIG-register en de titel geregistreerd-mondhygiënist draagt. Tijdens haar opleiding tot tandartsassistent en mondhygiënist heeft ze verschillende keren in onze tandartspraktijk stage gelopen. Sinds 2021 is ze werkzaam in onze tandartspraktijk. Ze is aanwezig op dinsdag en woensdag.

Jannieke is moeder van twee dochters en in haar vrije tijd speelt ze graag volleybal.